تذکر:
پیشنهاد می کنم با توجه به اینکه با خواندن این مقاله اشتهای شما کم می شود از آشپز خانواده بخواهید غذای شما را درست نکند. البته اگر مانند من اشتهایتان بازتر هم شد دیگر بحثی جداست.
مدتهاست که همه ما فراموش کردیم در خانه های خودمان چه غذاهای مقوی و خوشمزه و زیبایی می خوریم. شاید بعضی از اوقات بد نباشد به رستورانی برویم که مردمی غذاهایی را دوست دارند که شاید برای ما خوش آیند نباشند. چنین رستورانی وجود دارد اما در لندن. رستوران Edible رستورانی است که سعی می کند عجیبترین غذاهای موجود را تهیه کند. فکر می کنم بد نباشد نگاهی به این رستوران بیاندازیم.
در منو این رستوران بخش حشره خواران کاملترین بخش است. افراد زیادی هستند که از حشرات تغذیه می کنند. اما این بار کمی قضیه جدی تر است.
شما می توانید در این رستوران آبنبات ودکایی بخورید. ودکا یا همان مشروب روسی است که برای این آب نبات به عنوان اسانس اضافه شده است. اما اسانس اصلی چیزی نیست عقرب مخصوص که با روشی خاص زهرگیری شده و آماده است که شما میل کنید. خیالتان راحت. بدون شکر است و رژیمی!
در لیست بخش حشره خواران می توانید از کرم برشته – تافی عقرب – کاری جیرجیرک تایلندی – آب نبات هزارپا – مورچه های برگخوار برشته – عسل زنبور عسل غول آسا – عقرب شکلاتی – آب نبات مورچه گاوی!
البته شما می توانید از این رستوران عقرب و هزارپای قابل طبخ هم سفارش بدهید و در خانه میل کنید!
در قسمت غذاهای حیوانات گوشتخوار دو غذا می بینید که هر دو بسیار اشتها برانگیزند.
اولی پاته گوزن شمالی است. آگاهان و کدبانوانی که از میان دوستان من را در ارائه مطالب یاری می کنند گویند که این پاته یک غذای فرانسوی است بسیار خوش طعم اما آنها هم نتوانسته اند یک گوزن شمالی پیدا کنند و با آن پاته درست کنند!
اما غذای دوم که به نماد این رستوران تبدیل شده است چیزی نیست جز کاری کروکدیل سبز تایلندی!
کاری را که عرض کردم غذایی است بیشتر هندی و بسیار تند اما این که اگر با کروکدیل سبز هندی درست شود چه می شود را باید خودتان امتحان کنید.
شاید جالب باشد مثلا با فروش این غذا مقداری از سود برای نگهداری از گونه در خطر کروکدیل سیامی خرج می شود تا به همان مقدار به طبیعت کمک شود
در قسمت گیاه خواران از این هم چیزهای جالبتری می بینید. شاید غذای زیر در این رستوران به شدت جالب توجه باشد!
تذکر: توصیه می کنم درباره این غذا نخوانده به غذای بعدی بروید. به من اعتماد کنید و درباره این غذایی که الان معرفی می کنم فکر هم نکنید!
برای درست کردن قهوه سمور اين قهوه را اول به خورد سمور مي دهند که آن را در معده خود هضم مي کند، هيچکس دقيقا فلسفه اين کار را نميداند اما محلي ها فضولات سمورها را جمع آوري کرده تميز مي کنند و دانه هاي قهوه موجود در آن را بو مي دهند!
امیدوارم تا همین جا از دیدن غذاهای این رستوران کیف کرده باشید. در هر حال به علت عمق فاجعه پیشنهاد می کنم خودتون در سایت رستوران بقیه غذاها را ببینید. هم کم بودن زمان و ناجور بودن بعضی از غذاها دلیل این شد که بحث رو زیاد باز نکنم. شاید شما هم عین من از غذاهای عجیب خوشتان نیاید.
پی نوشت: بعد از یک دندان درد خفیف با یک گونه برآمده فجیع دیدن اینکه وبلاگ من در انتخاب برترین وبلاگها به رده چهارم آمده است ( ببینید و رای بدهید ) بسیار ناراحت کننده است. تنها چیزی که می توانید این ناراحتی را از ذهن انسان دور کند نامه های پرمهر دوستان عزیز است که به خاطر چند روز نبودن احوال ما را جویا می شوند. از 24 دوستی که در این مورد ایمیل زدند ( مخصوصا نویسنده ایمیل آمار ) بسیار ممنونم. نگران نباشید. به این راحتی ها نمی توانید از دست من خلاص شوید!
مطالب ما را از طریق فیدریدر دنبال کنید. اگر نمی دانید فید چیست بر روی همین جمله کلیک کنید
خدا عقل بده به بعضیا که از اینا می خورن
واییییییییییییییی، خدا جون همین الان داشتم می گفتم چقدر گشنمه انگار نه انگار نهار خوردم. حالا سیر سیر شدم اااااقققققق
راستی چرا وقتی با فیدر می خونیم گاهی اوقات کامنتها رو نمایش نمی ده؟
پاسخ: خوشحالم که به اقتصاد خانواده کمک کردید!
در مورد فید ریدر هم نشان دادن کامنتها بستگی به خود وبلاگ دارد و به فیدریدر مربوط نیست.
خیلی جالب بود
ولی ما که همچنان به خورشت قیمه(قربانش بروم) ارادت خاص داریم :)
Salam,
dar morede ab-nabaat (albate ab-nabate bedoone joonevare ba taame vodka ro doost daram emtehan konam)
va khorake crocodile chizi nemitoonam begam joz inke shenidam crocodile khoshmazas vali nakhordam. VA AMMA, in ghahve ke inja azash be onvane chendesh aavar yad shode dar haghighat az geroontarin noe ghahve hast. albate, in samoor ke dooneye ghahve ro mikhore faght pooste rooye ghahve dar shekamesh hazm mishe va dooneye ghahve dafe mishe. intori ke migan, in ghahve az nazare nutrients az ghahve-haye maamooli behtare. khob, bavar nemikonin, emtehan konin…. faghat in ghahve kheili geroontar az ghahve-haye starbucks hast.
noosh……….
پاسخ: حرفاتون جالب بود. البته اینها برای ما چندش است وگرنه در سایت هم قید کرده که اینا در بعضی مناطق بسیار طرفدار دارد. البته این قهوه سمور گرانترین نیست. یک قهوه هم هست که سالی کلا 500 کیلو بدست می آید. آن بهتر از همه است. راستی ای کاش می دانستم شما کج ساکنید. اطلاعاتتون خوب بود.
خدارو شكر كه ما مسلمانيم اين غذاها سفارش نشده
چه جوری خدایشش می خورن؟!
خیلی جالب بود .
ضمنا در اسلام خوردن حشرات به غیر از ملخ و تیره ملخها مابقی حرام است .
با تشکر جناب فتحی
Bah Bah chejoori deletoon miyad begin ina bad maze hastan mage tahala khordin ke injoori migin ?!
pas age nakhordin rage behesh ezhare nazar nakonid man ye tajrobasho daram ta hala kasi malakhe bereshte khorde ?!
fek mikonam kasi nakhorde bashe vali yeki az khoshmaze tarin ghaza haE hast ke man ta hala khordam emtahan konid khoshetoon miyad :P
من شخصا اشتهام باز شد. بدم نمياد يکي از اون آبنبات عقربي ها رو امتحان کنم. جالب ميتونه باشه.
اون قهوه هم فکر نکنم زياد بد باشه! بد تر از کشک هاي ايروني خودمون که نيست که امکان داره وسطش يک عدد فضله پيدا بشه؟!
يا حتي آلوچه و تمبر و لواشک هاي بازاري که معلوم نيست اونايي که زير دندون صدا ميکنن تخم کدوم حشره هستند؟!
ممنون از لطفتون.
ايشالا حال دندونتون بهتر ميشه.
بابا این چه جور غذاییه؟ خداییش غذاهای خودمون حرف ندارند
آقای » بزرگترین هتل آپارتمان مشهد» چرا می گویید در اسلام خوردن حشرهای جز ملخ حرام است؟ بهتر نیست بگویید :اعراب ملخ خوار به حشرات دیگر علاقه ای نداشتند به همین روی فقط خوردن ملخ را حلال کردند؟
salam vaghean ziba bood topp valii adam bayad ghabl az khordan gha za bekhone bara onhaee ke rejim mikhan begiran toope
man ke doost daram tak takesho emtehan konam
bayad kheili khoshmaze bashan
باید جالب باشه
امیدوارم که یه روزی بتونم امتحانشون کنم
man oon abnabate aghrab ro khordam:D chize bahali bood
جالبه!!!
ارزش یک بار امتحان رو داره.
اره خیلی جالب راستش من اگه بودم برای یک بار که شده به این رستوران میروم و یک غذا سفارش میدم باید جالب باشه
مرسی از شما مطلب خوبی بود ای کاش در ایران هم بود.
( … )
پاسخ: شما احیانا مدیر این هتل نیستید؟ غذاهای پیشنهادی شما که از اینها بدتر بود!
جناب فتحی من در جایی علت خوراندن دانه های قهوه به سمور را اینطور یافتم که به علت آنزیم های داخل معدهی سمور و تاثیر اونها بر دانه ی قهوه ( البته در آنجا کمی علمی تر بررسی شده بود ) باعث میشود دانه ی قهوه غنی تر شود و …
پاسخ: ممنون از ارائه اطلاعاتتان. من هم فکر می کنم چنین کاربردی داشته باشد.
فک کنم اگه گوشت کرکودیله رو سرخ کنیم و توی سس سفید+ابلیمو و فلفل سبز بخوابونیم شاید خوب بشه!
البته من اشپز هستم اما از این اتاشغالا نخوردم تا به حال.
ضمن اینکه شنیده ام در فرانسه رون سرخ شده ی نوعی قورباغه هم خیلی خوشمزه و پرطرفدار هست >!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!